Lån med utbetalning direkt till Länsförsäkringar

Hos Kreditkoll.nu listar vi alla kreditgivare som erbjuder snabblån, privatlån eller kontokredit med direkt utbetalning till Länsförsäkringar. Om du har ett bankkonto hos Länsförsäkringar och din ansökan hos någon av dessa kreditgivare görs under öppettider kan du ha pengarna på ditt bankkonto redan inom 15 minuter. Det går fortfarande att ansöka om ett lån även om kreditgivaren för tillfället har stängt. Räkna då med att ansökan behandlas först när de öppnar igen och att du får din utbetalning tidigast då.

Läs våra recensioner om vilka grundkrav som ställs på dig som låntagare. Du måste även ha tillgång till BankID eller e-leg för att kunna få pengarna utbetalda direkt till Länsförsäkringar. Här finner du kreditgivare som erbjuder lån från 3000 - 20000 kr med effektiv ränta mellan - 635.00 %.

Bli kund hos Länsförsäkringar

Länsförsäkringar, banken med den blåröda loggan som ritades så tidigt som 1969 och ägs av sina kunder. Öppna ett konto hos ditt lokala Länsförsäkringar snabbt och enkelt med mobilt BankID samt en giltig svensk legitimation.

Mer om Länsförsäkringar

Kreditgivare med direkt utbetalning till Länsförsäkringar

I söklistan nedan kan du hitta 1 st kreditgivare som kan erbjuda dig ett lån och som samarbetar med Länsförsäkringar. Vi listar även hur mycket du kan låna, effektiv ränta, vilken återbetalningstid som gäller för lånet och vilket kreditupplysningsbolag kreditgivarna använder sig av när de gör en kreditupplysning på dig. Söker du enbart privatlån med utbetalning direkt, snabblån med utbetalning direkt eller kontokredit med utbetalning direkt kan filtrera på respektive låneform med switcharna. Du kan också välja om du vill se alla kreditgivare med direkt utbetalning eller enbart de som har utbetalning på helger (lördag och/eller söndag).

Om högkostnadskredit
Vardag/Helg
Enbart med direkt utbetalning helg
Typ av lån med direkt utbetalning
Privatlån
Snabblån
Kontokredit
Sökresultat: 1 st kreditgivare
Monetti Kontokredit
STÄNGT
ÖPPNAR
Idag 08:00
Kreditgräns
3000 - 20000 kr
Löptid
1 - 12 mån
Månadsränta
3.25 %
Kreditupplysning
Bisnode
Utan UC Betalningsanmärkning OK Utbetalning direkt, även helg
Mer information

Kontokredit hos Monetti

Lån från 3000 till 20000 kr

Öppettider
Måndag - Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lördag10:00 - 15:00
Söndag10:00 - 15:00

Direktutbetalning till konton hos
  • Handelsbanken
  • SEB
  • Swedbank
  • Länsförsäkringar
Helgfri vardag före kl. 13:00: Pengarna överförs samma dag, efter kl. 13:00: Pengarna överförs nästkommande bankdag. Fredag efter kl. 13:00 - Söndag: Pengarna överförs på måndag. Den exakta tiden för insättning på ditt konto kan variera beroende på vilken bank du har.
Grundläggande krav för att låna pengar
  • Du är minst 18 år.
  • Du har en inkomst.
  • Du har ingen skuld hos Kronofogden.
  • Du är folkbokförd i Sverige.
  • Du är bosatt i Sverige.

Utöver att du uppfyller kraven görs en kreditupplysning för att ge en samlad bedömning till om du kan bli beviljad ett lån eller ej. Kreditupplysning görs genom Bisnode.

Identifiering vid ansökan om lån hos Monetti görs med BankID eller annat e-leg.

Avgifter
Uppläggningsavgift350 kr
Avi-avgift45 kr
Uttagsavgift50 kr
Effektiv ränta

Den effektiva räntan på kontokredit från Monetti kommer bli max 635.00 %

För mer information se vår sida om Monetti eller

LÅNJÄMFÖRELSE