Kreditkolls Fintech-stipendium

Storbankernas fysiska kontor försvinner och får konkurrens av nya snabbfotade aktörer som neobanker och uppstickarbanker. Nya valutor poppar upp i exceptionell fart. Vi lever i en tid av digitalisering, ökad mobilitet, nya sätt att handla och nya former av kommunikation. Den digitala transformeringen och den teknologiska innovationen inom finanssektorn drar till sig mycket pengar från riskkapitalister.

Kreditkoll vill främja denna riktning med ett årligt stipendium, Kreditkolls Fintech-stipendium på 5000 kr.

Kreditkoll Fintech-stipendium

Krav för ansökan

Hur vinnaren utses

Vinnaren av stipendiet utses baserat på följande:

Tid för ansökan

Kreditkolls fintech-stipendium delas ut 1 gång per år, antingen under höstterminen eller vårterminen. Nästa tillfälle är Vårterminen 2021 och din ansökan ska vara oss tillhanda senast 2021-04-30.

Hur ansökan går till

Ansökan skickas, märkt med Ansökan Fintech-stipendium, via e-post till info@becksolutions.se. Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter tills det att en vinnare är utsedd. De kommer inte användas i något annat syfte. Du godkänner också att en referens till den vinnande uppsatsen publiceras på denna sida. Endast en komplett ansökan behandlas och ska innehålla följande:

Vinnaren utses 2 veckor efter sista ansökningsdag och kontaktas vidare för utbetalning av stipendiet. Prissumman på 5000 kr fördelas på den/de som skrivit den vinnande uppsatsen.

JÄMFÖR ALLA LÅN