Lån med utbetalning direkt till Länsförsäkringar

På Kreditkoll.nu listar vi alla kreditgivare som erbjuder snabblån, privatlån eller kontokredit med direkt utbetalning till Länsförsäkringar om låneansökan godkänns. En ansökan om lån direkt till Länsförsäkringar kan bli avslagen eller godkännas. Om du har ett bankkonto hos Länsförsäkringar och din ansökan hos någon av dessa kreditgivare görs under öppettider kan du, om din ansökan blir godkänd, ha pengarna på ditt bankkonto redan inom 15 minuter.

Öppettider för utbetalning till Länsförsäkringar
Måndag - Torsdag: 00:00 - 0:
Fredag: 00:00 - 0:
Lördag: 00:00 - 0:
Söndag: 00:00 - 0:
Sammanfattning av lånen
Antal kreditgivare: 0 st
Belopp: - kr
Ränta: 0 - 0 %
Utbetalning helg: st
Utan UC: st
Med betalningsanmärkning: st

Det går fortfarande att ansöka om ett lån även om kreditgivaren för tillfället har stängt. Processen med kreditprövning, handläggning och utbetalning av lånet kan vara automatiserad och leda till ett lån med snabb utbetalning till konto i Länsförsäkringar, men det ska man inte räkna med. Räkna istället med att ansökan först behandlas när de öppnar igen och att du får din utbetalning tidigast då. Läs våra recensioner om vilka grundkrav som ställs på dig som låntagare. Du måste även ha tillgång till BankID eller e-leg för att kunna få pengarna utbetalda direkt till Länsförsäkringar. Här finner du kreditgivare som erbjuder lån från - kr med effektiv ränta mellan - %.

Bli kund hos Länsförsäkringar

Länsförsäkringar, banken med den blåröda loggan som ritades så tidigt som 1969 och ägs av sina kunder. Öppna ett konto hos ditt lokala Länsförsäkringar snabbt och enkelt med mobilt BankID samt en giltig svensk legitimation.

Mer om Länsförsäkringar

Jämför lån med direkt utbetalning till Länsförsäkringar

I söklistan nedan kan du hitta 0 st kreditgivare som kan erbjuda dig ett lån och som samarbetar med Länsförsäkringar. Vi listar även hur mycket du kan låna, effektiv ränta, vilken återbetalningstid som gäller för lånet och vilket kreditupplysningsbolag kreditgivarna använder sig av när de gör en kreditupplysning på dig. Söker du enbart privatlån med utbetalning direkt, snabblån med utbetalning direkt eller kontokredit med utbetalning direkt kan filtrera på respektive låneform med switcharna. Du kan också välja om du vill se alla kreditgivare med direkt utbetalning eller enbart de som har utbetalning på helger (lördag och/eller söndag).

Om högkostnadskredit
Filter för lånjämförelse
1000 kr 500 000 kr
Med helgutbetalning direkt
Privatlån
Snabblån
Kontokredit
Utan UC
Anmärkning OK
Sökresultat: 0 st kreditgivare
JÄMFÖR ALLA LÅN