Northmill Reduce™ (Rebilla) logo

Northmill Reduce™ (Rebilla)

Northmill Reduce™ (Rebilla)
Låna1 000 - 300 000 kr
Löptid1 - 15 år
Ränta4,95 - 24,95 %
Effektiv ränta5,06 - 29,45 %
Uppläggningsavgift195 kr
KreditupplysningUC
Ålderskrav 18 år
Inkomstkrav Ingen info
★★★★
Northmill Reduce™ (Rebilla) betyg

Om betyget på Northmill Reduce™ (Rebilla)

Betyget på Northmill Reduce™ (Rebilla) ovan är ett aggregerat totalbetyg, dels av betyg från Kreditkolls besökare och dels ett betyg satt av oss på Kreditkoll.

Omdöme från kunder hos Northmill Reduce™ (Rebilla)

4,0 / 5 - 4 omdömen.
Har du varit i kontakt med Northmill Reduce™ (Rebilla)? Då är du välkommen att sätta ditt betyg.

SÄTT BETYG

Kreditkolls betyg på Northmill Reduce™ (Rebilla)

4,0 / 5 - Betyget som är satt av Kreditkoll är baserat på följande faktorer:

  • Kostnader (avgifter och ränta). Här har vi helt enkelt kollat på den effektiva räntan som Northmill Reduce™ (Rebilla) redovisar.
  • Utbetalning. Baseras på Northmill Reduce™ (Rebilla)s tider för utbetalning av kredit.
  • Utbud. Här har vi tittat på hur låga och höga lånebelopp Northmill Reduce™ (Rebilla) erbjuder, vilka lånetider de har, vilka typer av lån de har samt vilket övrigt utbud som finns.
  • Kundtjänst. Här har vi tittat på Northmill Reduce™ (Rebilla)s öppettider och vilka sätt det finns att kontakta dem på.
  • Kommunikation/Information. Här har vi tittat på Northmill Reduce™ (Rebilla)s informationsutbud på hemsidan. Finns det tillräckligt med information för att man ska känna sig trygg innan man ingår ett kreditavtal med långivaren i fråga och är informationen tillräckligt lätt att hitta.
  • Beviljandegrad. Hur stor andel av sökanden via Kreditkoll som blir beviljade ett lån hos Northmill Reduce™ (Rebilla).

Varumärket Rebilla har blivit Northmill Reduce™. Northmill Bank AB som låg bakom Rebilla har nu samlat alla produkter under samma tak och Rebilla är samma produkt som tidigare, men går under namnet Reduce™. Northmill Reduce™ tillhandahåller omfinansiering av existerande krediter, man ger alltså inte ut några nya krediter. Med produkten Reduce™ kan du skicka in dina fakturor från dina befintliga kreditkort, lån och delbetalningar. Reduce™ garanterar att de tar över dessa krediter och sänker din ränta under de förutsättningar som de informerar om (exempelvis måste du uppfylla grundkraven, lämna riktig information och inte ta med krediter som getts av myndighet eller privatperson m.m.). Utöver att du får en lägre ränta slipper du avi-avgifter. Reduce™ är nämligen en produkt utan sådana. Du kan samla lån upp till 300000 kr med en återbetalning på 1 - 15 år. Den effektiva räntan på ditt lån kommer ligga på 5,06 - 29,45 %.

Northmill Reduce™ innefattar också ett lojalitetsprogram, Reward, med vilket du kan få ytterligare sänkt ränta månad för månad, om du sköter dina återbetalningar i tid. Reward aktiveras automatiskt när du blir kund.

Hos Northmill hittar du även ett kreditkort. Kreditkortet har också en fördel jämfört med många andra kort att det helt saknar avgifter. Det är ingen årsavgift, aviavgift och heller inga avgifter för uttag i bankomat, varken i Sverige eller utomlands. Här kan du läsa mer om Northmill kontokredit Revolve och här kan du se Northmills sparkonto i jämförelse med andra sparräntor i Sverige.

Kika på innehållet nedan för att få reda på vilka grundkrav som finns, se prislistan för de belopp som du kan ansöka om, uppgifter om kreditupplysningen, kontaktuppgifter och allmänna lånevillkor.

Om kredit hos Northmill Reduce™ (Rebilla)

Lånebelopp1000 - 300000 kr
Löptid1 - 15 år
Ränta4,95 - 24,95 % rörlig
RäntesättningIndividuell
Effektiv ränta5,06 - 29,45 %
LånetypPrivatlån
AmorteringAnnuitetslån
KreditupplysningUC
Rapporterar skuld till UCJa
Direktutbetalning Nej
Helglån Nej
Räntefritt lån Nej
Utan UC Nej
Samla lån Ja
BetalningsanmärkningOK
Lån med skuldsaldoNej
Medsökande/medlåntagareJa
Betalningsfria månader Nej
Ansökan med BankID: Ja
Lån utan BankID (vid ansökan och signering): Nej
Ansökan med Freja eID: Nej
Autogiro: Ja
E-faktura/digital faktura: Ja
Ansluten till Kivra: Nej
Inkassobolag: Arvato, Gothia

Lånebelopp & ränta

Hos Northmill Reduce™ (Rebilla)

1 000 -300 000 kr
4,95 - 24,95 %/år

Hos jämförbara kreditgivare med lån liknande Northmill Reduce™ (Rebilla)

GoodCash
5 000 -50 000 kr
25,74 %/år
Cashbuddy
5 000 -25 000 kr
28,40 %/år
NC Finance
5 000 -25 000 kr
28,40 %/år
Jämför fler uppgifter hos dessa kreditgivare sida vid sida eller addera fler lån att jämföra med: Jämför Northmill Reduce™ (Rebilla)

Innan du lånar pengar hos Northmill Reduce™ (Rebilla) eller någon annan kreditgivare är det viktigt att du tar del av deras avtalsvillkor och SEKKI för fullständig information.

Kreditgivare bakom Northmill Reduce™ (Rebilla)

Kreditgivare bakom varumärket Northmill Reduce™ (Rebilla) är Northmill Bank AB, ett bankaktiebolag med huvudsäte i Sverige, och Finansinspektionens tillstånd att bedriva bankrörelse. Northmill Bank AB är också kreditgivaren bakom Northmill Bank.

Finansinspektionen Northmill Reduce™ (Rebilla) Northmill Reduce™ (Rebilla) i Finansinspektionens register
Allabolag Northmill Reduce™ (Rebilla)Northmill Reduce™ (Rebilla) i Allabolags register

Northmill Reduce™ (Rebilla) hos låneförmedlare

Northmill Reduce™ (Rebilla) lånar inte bara ut pengar själva direkt. De samarbetar också med följande 6 bolag som förmedlar och jämför lån från Northmill Reduce™ (Rebilla) och många andra kreditgivare.

Zmarta
Axo Finans
Rocker
Freedom Finance
Arcadia Finans
Pengino

Grundkrav för samlingslån med Northmill Reduce™ (Rebilla)

För att låna hos Reduce™ måste du uppfylla följande grundkrav för att din låneansökan ska bli godkänd.

Höja lån

Vill du höja ett befintligt lån hos Northmill Reduce™ (Rebilla)? En höjning av lån görs genom att logga in hos Northmill och välja lägg till lån. Om det görs inom 30 dagar från första ansökan tas ingen ny UC.

Kostnadsexempel

Räntan på lånet är individuell och för närvarande 4,95 - 24,95 %. Villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett exempel vid ett lån på 75 000 kr med löptid på 5 år och räntan 9,50% blir det totala beloppet att betala tillbaka 94 508 kr (motsvarande 1575 kr per månad).

Avgifter på Privatlån hos Northmill Reduce™ (Rebilla)

KostnadstypKostnad
Uppläggningsavgift195 kr
Aviavgift / administrationsavgift0 kr

Utbetalning från Northmill Reduce™ (Rebilla)

Lånet betalas inte ut direkt till låntagaren utan till det bankgiro, plusgiro eller bankkonto som framgår av den individuella delen av låneavtalet. Detta sker inom 3 dagar från avtal.

Avgifter vid sen eller utebliven betalning

Om du inte kan betala tillbaka lånet inom den löptid som är avtalad kommer det tillkomma extra avgifter + dröjsmålsränta. Hos Northmill Reduce™ (Rebilla) gäller följande kostnader.

KostnadstypKostnad
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift190 kr
Dröjsmålsränta12 % + kreditränta
Inkassoavgift180 kr

Lösa kredit hos Northmill Reduce™ (Rebilla)

Om du vill lösa din kredit hos Northmill Reduce™ (Rebilla) och återbetala den i förtid så kontaktar du Northmills kundtjänst för att få uppgifter om slutbetalning.

Om du ångrar ditt låneavtal måste du höra av dig till Northmill Reduce™ (Rebilla) inom 14 dagar för att nyttja din ångerrätt enligt Konsumentkreditlagen. Du måste betala ränta till Northmill Reduce™ (Rebilla) för den tid du haft din kredit och återbetala inom 30 dagar från det att du meddelat dem. Räntekostnaden beräknas från utbetalningsdatum till det datum då du återbetalar. Eventuella andra kostnader som du betalat till Northmill Reduce™ (Rebilla) för din kredit, såsom uppläggningsavgift, uttagsavgift, ska du få tillbaka eller avräknade på din återbetalning.

Låneskydd

Med Northmills låneskydd, försäkrar du lånet mot händelser som ofrivillig arbetslöshet eller sjukdom eller om du skulle avlida. Kostnaden är 7,63 %/månad av månadsbetalningen på ditt lån. För att kunna teckna försäkringen måste du ha ett lån hos Northmill, du måste ha varit fast anställd i minst 6 månader och du är mellan 18 och 64 år.

Kreditupplysning hos Northmill Bank

En kreditupplysning kommer tas på dig via Creditsafe och UC för att bedöma din kreditvärdighet och ligga till grund om Northmill Bank Reduce™ ska godkänna eller neka din låneansökan. Om du klarar en kreditcheck hos Creditsafe kommer även en förfrågan göras hos UC och du kommer då få hem två omfrågandekopior för kreditupplysning. UC använder sig av en klassificering från svag till utmärkt. Läs mer om UCs kreditklasser och kreditbetyg.

Kreditklass Kreditbetyg
Utmärkt 0,1 %
Mycket bra 0,2 - 0,9 %
Bra 1,0 - 25,0 %
Mindre bra 4,1 - 25,0 %
Svag 25,1 - 100 %

Creditsafe använder sig av en kreditscoring från 1-100 där 100 är högsta betyg. Läs mer om Creditsafes scoringmodell och kreditbetyg.

Kreditklass Kreditbetyg
Mycket hög betalningsförmåga 70 - 100
Hög betalningsförmåga 40 - 69
Medium betalningsförmåga 20 - 39
Låg betalningsförmåga 1 - 19

Kontaktuppgifter till Northmill Bank

Hemsida
Telefon 08 400 070 40
Email hej@northmill.com
Adress Northmill Bank AB, Regeringsgatan 20, 111 53 Stockholm
Kundservice Mån - Fre 08:00 - 19:00
Vanliga Frågor
SEKKI
skärmavbild Northmill Reduce™ (Rebilla)Mobiltelefon
JÄMFÖR ALLA LÅN