Rocker logo

Rocker

Rocker
Neobank & betalkort
SparkontoJa
Joint konto Nej
BudgeteringNej
Betalkort1 variant
Ålderskrav18 år
Valuta SEK
★★★
Rocker betyg

Om betyget på Rocker

Betyget ovan är ett totalbetyg aggregerat dels av betyg från Kreditkolls besökare och dels ett betyg satt av oss på Kreditkoll.

Omdöme från kunder hos Rocker

3.8 / 5 - 4 omdömen.
Har du varit i kontakt med Rocker? Då är du välkommen att sätta ditt betyg.

SÄTT BETYG

Kreditkolls betyg på Rocker

3 / 5 - Betyget som är satt av Kreditkoll är baserat på följande faktorer:

  • Kostnader (avgifter och räntor). Här har vi helt enkelt kollat på de kostnader som Rocker redovisar.
  • Utbetalning. Baseras på Rockers tider för utbetalning av kredit.
  • Utbud. Här har vi tittat på de tjänster Rocker erbjuder, hur dessa tjänster är utformade och fungerar i jämförelse med övriga neobanker som listas.
  • Kundtjänst. Här har vi tittat på Rockers öppettider och vilka sätt det finns att kontakta dem på.
  • Kommunikation/Information. Här har vi tittat på Rockers informationsutbud på hemsidan. Finns det tillräckligt med information för att man ska känna sig trygg innan man ingår ett avtal med neobanken i fråga och är informationen tillräckligt lätt att hitta.

Rocker är en neobank med sikte på att etablera sig i Europa. I Sverige är bolaget mer känt som Bynk som de hette före ett namnbyte i början på 2020. Det egentliga bolaget hette Bynk AB, där Rocker var ett varumärke. Numera är det Rocker AB, med nya och gamla Rocker som gäller. Ett varumärke som heter Bynk har man också kvar, men där finns numera enbart Bynks privatlån, i övrigt hänvisar man därifrån till Rocker. Under 2021 planerar man att fokusera allt mer på Rocker och om Bynk försvinner återstår att se, men det känns sannolikt. Rocker har Finansinspektionens tillstånd som betalningsinstitut.

Som sig bör hos en neobank hittar du en mobilapp hos Rocker. I den kan du hantera dina pengar som du kan använda med Rocker-kortet. Rocker-kortet har ingen årsavgift, gratis uttag upp till 3000 kr/månad och inga valutapåslag förutom VISAs egna avgifter. Kortet har också en reseförsäkring som gäller när du använder kortet för betalning av din resa. Kortet ansöker du om i Rockers app som finns både på Google Play och App Store. 2021 introducerade Rocker ett sparkonto med ränta och det ryktas om ett kort med fingeravtryck.

Hos Rocker finns också möjlighet till lån och revolverande kredit i form av en kontokredit. Detta är något som gör att Rocker än så länge skiljer sig från många andra neobanker idag. Mer om privatlån och kontokredit från Rocker kan du läsa om på vår sida om Bynk. Men för att snurra till det ytterligare vad gäller namn och varumärken så är Rocker en kreditförmedlare och kreditgivaren de förmedlar är Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget (publ).

Kika på innehållet nedan för att få reda på vilka grundkrav som ställs, se eventuell prislista, kontaktuppgifter och allmänna lånevillkor.

Grundkrav för att bli kund hos Rocker

För att låna hos Rocker måste du uppfylla följande grundkrav för att kunna bli kund hos Rocker

Rocker Betalkort

Rocker-kortet

VISA Rocker-kortet

Årsavgift0 kr
Uttagsgräns per månad3000 kr
Avgift efter uttagsgräns1,25
Top-upSwish
Apple PayNej
Google Pay ™Nej
Inga avgifter på uttag under 3000 kr. Notiser på alla köp. Få 100 kr direkt.
Mer information

Kontaktuppgifter till Rocker

Hemsida
Email support@rocker.com
Adress Rocker AB, Flaggan 1115, 116 74 Stockholm
Kundservice Nås via appen
skärmavbild RockerMobiltelefon
JÄMFÖR ALLA LÅN