Låna 500 kr

På Kreditkoll.nu listar vi alla kreditgivare som erbjuder dig att låna 500 kr utan UC. Kreditupplysningen kommer endast tas via Bisnode (D&B) eller Creditsafe och kommer inte påverka din kreditvärdighet negativt.

Lån på 500 kr är numera sällsynt. Listan nedan inkluderar därför kontokrediter där kreditgränsen är högre än 500 kr, men där det finns möjlighet att göra ett uttag på valfritt belopp plus att det inte finns några uttagsavgifter eller andra avgifter som påverkar den effektiva räntan i alltför stor grad.

Kreditgivare med lån på 500 kr utan UC

Låna 500 kr

I söklistan nedan kan du hitta 1 st lån från kreditgivare som erbjuder lån på 500 kr utan UC. Vi listar även hur mycket du behöver betala tillbaka totalt, vilken återbetalningstid som gäller för lånet och vilket kreditupplysningsbolag kreditgivarna använder sig av när de gör en kreditupplysning på dig. Notera att löptid på lånen är exempel och att det finns fler alternativ hos långivarna själva.

Vidare kan du här också se vilka grundkrav som gäller för att få låna 500 kr hos respektive långivare, eventuella tillkommande avgifter och när du kan få lånet utbetalat till ditt konto.

Valt kreditbelopp: 

500 kr 300 000 kr
Filterval
Om högkostnadskredit
Ferratum Kontokredit
Kredituttag500 kr
Betala tillbaka536 kr
Löptid1 mån
Effektiv ränta128.00 %
Uppläggningsavgift0 kr
KreditupplysningCreditsafe
Ålderskrav 21 år
Inkomstkrav 24000 kr/år
möjlig utbetalning direkt alla dagar till
Handelsbanken Nordea Swedbank & Sparbanken SEB
Utan UC. Med BankID. Utan avgift (bara ränta). Med betalningsanmärkning.

Låna 500 kr i 1 mån. Du återbetalar totalt 536 kr varav kreditkostnaden är 36 kr. Den effektiva räntan är 128.00 %.

Mer information

Låna 500 kr med utbetalning direkt

Söker du efter ett lån på 500 kr med utbetalning direkt om din låneansökan blir godkänd? Långivarna nedan lånar ut 500 kr och tillhandahåller direktutbetalning under deras öppettider om du har konto i den bank de använder. Mer om långivarnas öppettider och vilka banker de använder kan du hitta på sidan om lån direkt till bankkontot.

Bank Långivare

Handelsbanken

Swedbank

Nordea

SEB

Jämför fler lånebelopp

På Kreditkoll.nu listar vi kreditgivare som erbjuder lån utan UC upp till 300 000 kr. Klicka på det lånebelopp som du vill jämföra så listar vi kreditgivare där vi presenterar kreditkostnaden, fulla återbetalningen, löptiden på lånet och vilket kreditupplysningsföretag kreditgivaren samarbetar med.

JÄMFÖR ALLA LÅN