Bank Norwegian

Bank Norwegian
600000 kr
Maxbelopp
1 - 15 år
Löptid
9.45% - 43.98%
Eff.ränta
UC
Kreditupplysning

Betyget ovan är ett totalbetyg aggregerat dels av betyg från Kreditkolls besökare och dels ett betyg satt av oss på Kreditkoll.

Besökares betyg på Bank Norwegian

0 / 5 - 0 röster.
Har du varit i kontakt med Bank Norwegian? Då är du välkommen att sätta ditt betyg.

SÄTT BETYG

Kreditkolls betyg på Bank Norwegian

3.4 / 5 - Betyget som är satt av Kreditkoll är baserat på följande faktorer:

  • Kostnader (avgifter och ränta). Här har vi helt enkelt kollat på den effektiva räntan som Bank Norwegian redovisar.
  • Utbetalning. Baseras på Bank Norwegians tider för utbetalning av kredit.
  • Utbud. Här har vi tittat på hur låga och höga lånebelopp Bank Norwegian erbjuder, vilka lånetider de har, vilka typer av lån de har samt vilket övrigt utbud som finns.
  • Kundtjänst. Här har vi tittat på Bank Norwegians öppettider och vilka sätt det finns att kontakta dem på.
  • Kommunikation/Information. Här har vi tittat på Bank Norwegians informationsutbud på hemsidan. Finns det tillräckigt med information för att man ska känna sig trygg innan man ingår ett kreditavtal med långivaren i fråga och är informationen tillräckligt lätt att hitta.
  • Beviljandegrad. Hur stor andel av sökanden via Kreditkoll som blir beviljade ett lån hos Bank Norwegian.

Bank Norwegian är en långivare som tillhandahåller privatlån till låntagare. Du kan låna upp till 600 000 kr med med återbetalning på 1 - 15 år. Den effektiva räntan på ditt lån kommer ligga på mellan 9,45 % och 43,98%. Bank Norwegian kan utöver sina privatlån också erbjuda sparkonto och kreditkort utan årsavgfit kopplat till ett bonussystem för Norwegians flyg.

Kika på innehållet nedan för att få reda på vilka grundkrav som krävs, se prislistan för de belopp som du kan ansöka om, uppgifter om kreditupplysningen, kontaktuppgifter och allmänna lånevillkor.

Innehåll

Grundkrav för att låna hos Bank Norwegian

För att låna hos Bank Norwegian måste du uppfylla följande grundkrav för att din låneansökan ska bli godkänd.

Kostnadsexempel

Räntan på lånet är individuell och för närvarande 6,99% - 24,99%. Villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett exempel vid ett lån på 65 000 kr med löptid på 5 år och räntan 13,99% blir den effektiva räntan 15,88 %. Det totala beloppet att betala tillbaka blir 91 866 kr (motsvararande 1531 kr per månad). Uppläggningsavgiften på ett lån upp till 9 999 kr är 99 kr och för större lån 399 kr. Administrationsavgiften är 19 kr/månad.

Utbetalning från Bank Norwegian

Du får svar på din ansökan omedelbart och hela ansökningsprocessen kan fullföras på internet med BankID. Hela ansökningsprocessen kan slutföras på internet och ditt lån blir sedan utbetalt inom kort.

Dröjsmålsränta & påminnelseavgifter

Om du inte kan betala tillbaka lånet inom den löptid som är avtalad kommer det tillkomma extra avgifter + dröjsmålsränta.

Förseningsavgift 95 kr
Påminnelseavgift 60 kr
Dröjsmålsränta 24 %

Låneskydd

Bank Norwegian erbjuder inget låneskydd. Det går dock bra att teckna separata försäkringar för de fall där ett låneskydd annars gäller. Läs mer om detta på sidan om försäkringar vid lån.

Kreditupplysning hos Bank Norwegian

En kreditupplysning kommer tas på dig via UC för att bedöma din kreditvärdighet och ligga till grund om Bank Norwegian ska godkänna eller neka din låneansökan. UC använder sig av en klassificering från svag till utmärkt. Läs mer om UCs kreditklasser och kreditbetyg.

Kreditklass Kreditbetyg
Utmärkt 0,1 %
Mycket bra 0,2 - 0,9 %
Bra 1,0 - 25,0 %
Mindre bra 4,1 - 25,0 %
Svag 25,1 - 100 %

Kontaktuppgifter till Bank Norwegian

Hemsida www.banknorwegian.se
Telefon 0771 13 13 10
Email Formulär
Adress Postboks 338, 0101 Oslo
Kundservice Mån - Fre 10:00 - 16:00
Vanliga Frågor
LÅNJÄMFÖRELSE