Zmarta

Zmarta
600000 kr
Maxbelopp
1 - 15 år
Löptid
3.60 - 19.74 %
Eff.ränta
UC
Kreditupplysning

Betyget ovan är ett totalbetyg aggregerat dels av betyg från Kreditkolls besökare och dels ett betyg satt av oss på Kreditkoll.

Besökares betyg på Zmarta

0 / 5 - 0 röster.
Har du varit i kontakt med Zmarta? Då är du välkommen att sätta ditt betyg.

SÄTT BETYG

Kreditkolls betyg på Zmarta

4.6 / 5 - Betyget som är satt av Kreditkoll är baserat på följande faktorer:

  • Kostnader (avgifter och ränta). Här har vi helt enkelt kollat på den effektiva räntan som Zmarta redovisar.
  • Utbetalning. Baseras på Zmartas tider för utbetalning av kredit.
  • Utbud. Här har vi tittat på hur låga och höga lånebelopp Zmarta erbjuder, vilka lånetider de har, vilka typer av lån de har samt vilket övrigt utbud som finns.
  • Kundtjänst. Här har vi tittat på Zmartas öppettider och vilka sätt det finns att kontakta dem på.
  • Kommunikation/Information. Här har vi tittat på Zmartas informationsutbud på hemsidan. Finns det tillräckigt med information för att man ska känna sig trygg innan man ingår ett kreditavtal med långivaren i fråga och är informationen tillräckligt lätt att hitta.
  • Beviljandegrad. Hur stor andel av sökanden via Kreditkoll som blir beviljade ett lån hos Zmarta.

Zmarta är en låneförmedlare som tillhandahåller privatlån till låntagare. Du kan låna upp till 600 000 kr med med återbetalning på 1 - 15 år. Den effektiva räntan på ditt lån kommer ligga på mellan 3,6 % - 19,74 %. Några av de långivare som Zmarta samarbetar med är Marginalen Bank, Nordax Bank, SEB, IKANO Bank, Bank Norwegian, Forex Bank, Avida Finans, Santander, Sevenday, Collector Bank och BigBank.

Kika på innehållet nedan för att få reda på vilka grundkrav som krävs, se prislistan för de belopp som du kan ansöka om, uppgifter om kreditupplysningen, kontaktuppgifter och allmänna lånevillkor.

Innehåll

Grundkrav för att låna hos Zmarta

För att låna hos Zmarta måste du uppfylla följande grundkrav för att din låneansökan ska bli godkänd.

Kostnadsexempel

Räntan på lånet sätts individuellt och varierar också med långivarna som Zmarta samarbetar med. Vid ett exempel vid ett lån på 250 000 kr med löptid på 14 år och räntan 5,77 % blir den effektiva räntan 5,92 %. Totalt belopp att betala tillbaka blir 364 993 kr, vilket innebär en månadskostnad på 2173 kr. I exemplet är start- och aviavgifter 0 kr.

Utbetalning från Zmarta

Vissa av Zmartas samarbetspartners skickar ut skuldebred på post. Om signering sker med Bank-ID betalas lånet ut från 1 dag. Om signering sker via post betalas lånet ut inom 3-5 bankdagar.

Dröjsmålsränta & påminnelseavgifter

Om du inte kan betala tillbaka lånet inom den löptid som är avtalad kommer det tillkomma extra avgifter + dröjsmålsränta.

Förseningsavgift Beroende på vilken av Zmartas samarbetspartner som blir kreditgivare
Påminnelseavgift Beroende på vilken av Zmartas samarbetspartner som blir kreditgivare
Dröjsmålsränta Beroende på vilken av Zmartas samarbetspartner som blir kreditgivare

Låneskydd

För att teckna ett låneskydd via Zmarta måste du vara 18-64 år och fullt arbetsför. Villkoren för försäkringen skiljer sig dessutom något beroende på vilken av Zmartas samarbetspartner som blir kreditgivare. Med ett lånskydd kan du känna dig säkrare på att du ska kunna betala tillbaka lånet. Priset på Zmartas låneskydd baseras på lånet månadskostnad och bakas in i månadsbetalningen, om du väljer att teckna den.

Kreditupplysning hos Zmarta

En kreditupplysning kommer tas på dig via UC för att bedöma din kreditvärdighet och ligga till grund om Zmarta ska godkänna eller neka din låneansökan. UC använder sig av en klassificering från svag till utmärkt. Läs mer om UCs kreditklasser och kreditbetyg.

Kreditklass Kreditbetyg
Utmärkt 0,1 %
Mycket bra 0,2 - 0,9 %
Bra 1,0 - 25,0 %
Mindre bra 4,1 - 25,0 %
Svag 25,1 - 100 %

Kontaktuppgifter till Zmarta

Hemsida www.zmarta.se
Telefon 0771 47 48 49
Email info@zmarta.se
Adress Box 1068/Polisgatan 4, 262 21 Ängelholm
Kundservice Dygnet runt
Frågor och Svar
LÅNJÄMFÖRELSE